Aplicatii

 • Constructii

  Constructii

  Industria constructiilor este tinta principala a produselor Master. Generatoarele de aer cald profesionale si dezumidificatoarele sunt foarte des folosite in acest sector de activitate. O cerinta foarte importanta in selectarea produsului dorit este capacitatea acestuia de a fi folosit in conditii dificile, ceea ce necesita o constructie rezistenta si o eficienta ridicata.
 • Productie si logistica

  Productie si logistica

  Incalzirea si ventilarea spatiilor mari de productie sau depozitare este de obicei foarte costisitoare. Instalarea si folosirea unui sistem traditional de incalzire este de obicei scumpa si nu foarte eficienta. Generatoarele de aer cald permit incalzirea rapida si efectiva a incaperilor mari, asigurand un flux continuu de aer cald, la fel ca si circularea acestuia.
 • Ateliere si garaje

  Ateliere si garaje

  Produsele Master pot fi de asemenea folosite in asa numitele afaceri mici, ele au putere mica, sunt compacte si instalarea este rapida si usoara iar costul de exploatare generat este mic. Sunt folosite frecvent in ateliere, spalatorii auto si mici spatii de productie.
 • Agricultura

  Agricultura

  Munca in agricultura este asociata cu anumite conditii. Prin urmare echipamentul trebuie sa indeplineasca cerinte specifice. Echipamentele utilizate in cladirile pentru animale si silozuri contin mai multa murdarie si mai mult praf. De asemenea sunt expuse la gaze toxice, inclusiv amoniac ( acest lucru este valabil mai ales in fermele de animale).
 • Evenimente si militar

  Evenimente si militar

  Produsele Master sunt foarte raspandite in industria de divertisment. Generatoarele de aer cald, ventilatoarele si aparatele de aer conditionat sunt utilizate atat in pregatirea lucrarilor cat si in timpul evenimentelor de masa, inregistrarilor TV si sesiunilor foto.
 • Situatii de urgenta

  Situatii de urgenta

  Oferta de produse Master include solutii de-a gata pentru echipele de interventie responsabile pentru curatarea dupa inundatii. In timpul urgentelor sau dezastrelor naturale este necesara o reactie rapida, indiferent de conditii. Produsele Master permit incalzirea rapida a adaposturilor provizorii si uscarea cladirilor inundate.