Despre grup

Grupul Master Climate Solutions este liderul mondial in producerea echipamentelor portabile pentru:

incalzire, dezumidificare, si ventilatie.


Brandul Master este de peste 50 de ani brandul nr. 1
din lume pentru incalzitoare portabile profesionale.

Master

Master Climate Solutions este marcă înregistrată a firmei Dantherm Group. Dantherm Group, cu sediul central în Danemarca, este prezentă cu subsidiare in 13 țări, incluzând: Danemarca, Marea Britanie, Germania, Elveția, Polonia, Italia, Spania, Emiratele Arabe, Suedia, China, Rusia, Norvegia

Dantherm S.p.A., situata in Pastrengo, langa Verona este ‘’inima’’ Grupului pentru proiectare si productie. Consta in doua fabrici si o retea integrata de furnizori, putenic legati de MCS.

O echipa de ingineri cu experienta lucreaza tot timpul la proiectarea si dezvoltarea noilor produse. Dantherm S.p.A. proiecteaza si produce generatoarele de aer cald mobile cu cea mai mare fiabilitate si siguranta, conform celor mai noi si riguroase standarde europene si a cerintelor de certificare cerute de cele mai prestigioase institute de control al calitatii si de omologare precum TUV si DVGW.

Sunt mai multe linii de productie, fiecare dedicata unui produs anume. Acest lucru permite atingerea celei mai mari calitati deoarece si muncitorii si echipamentul folosit sunt specializati. Aici se afla liniile de productie pentru incalzitoarele pe gaz si cele cu ardere directa si indirecta.

Toate produsele sunt amblalate si depozitate intr-un depozit mare care deserveste sudul europei si clientii externi.