DEZUMIDIFICATOARE

Dezumidificatoarele Master sunt concepute in scopul uscarii aerului in foarte multe aplicatii. Pot fi utilizate in industrie, constructii, casa si altele.
 • Dezumidificatoare profesionale - rental series

  Dezumidificatoare profesionale - rental series

  Echipamente foarte eficiente destinate uzului industrial. Constructia lor le face perfecte in cele mai grele conditii de lucru, cum ar fi in constructii.

 • Dezumidificatoare profesionale - marime mare

  Dezumidificatoare profesionale - marime mare

  Dezumidificatoare prin condensare cu debit mare pentu o dezumidificare rapida si eficienta. Au ventilator centrifugal puternic si silentios, un filtru de aer mare si compresor trifazic cu protectie la schimbarea fazelor. Cel mai bun pentru industrie.

 • Dezumidificatoare profesional - compact series

  Dezumidificatoare profesional - compact series

  Echipamente foarte eficiente destinate uzului industrial. Constructia lor le face perfecte in cele mai grele conditii de lucru, cum ar fi in constructii.

 • Dezumidificatoare profesional - alb series

  Dezumidificatoare profesional - alb series

  Echipamente mobile ce pot fi folosite in orice tip de incapere. Utilizarea acestui tip de dezumidificator prin condensare va accelera mult lucrarile de finisare si redecorare.

 • Dezumidificatoare casa si birou

  Dezumidificatoare casa si birou

  Acestea inlatura umiditatea din camera,previn formarea igrasiei si dezvoltarea bacteriilor. Un filtru activ elimina mirosurile neplacute. Dezumidificatoarele sunt utilizate pe scara larga in apartamente, garaje, crame, biblioteci, camera de uscare si altele.
 • Dezumidificatoare adsorbtive

  Dezumidificatoare adsorbtive

  Echipamente cu multiple aplicatii. Umiditatea este inlaturata prin adsorbtie. Dezumidificatoarele adsorbtive pot fi folosite in orice loc in care este cerut un nivel scazut de umiditate.