ÎNCĂLZITOARE

Generatoarele de aer cald Master pot incalzi orice incapere sau suprafata repede si eficient. Sunt ideale pentru a fi folosite ca solutie de incalzire temporara sau permanenta. Gama este formata din generatoare de aer cald pe motorina, gaz si electrice.
 • Generatoare de aer cald pe motorina ardere directa

  Generatoare de aer cald pe motorina ardere directa

  Generatoarele de aer cald pe motorina cu ardere directa sunt echipamente foarte eficiente care furnizeaza volume mari de caldura imediat, unde este nevoie. Sunt cele mai bune pentru suprafete deschise sau foarte aerisite cum ar fi fabrici, depozite sau santiere de constructii.
 • Generatoare de aer cald pe motorina ardere indirecta

  Generatoare de aer cald pe motorina ardere indirecta

  Generatoarele de aer cald pe motorina cu ardere indirecta sunt echipamente foarte eficiente, care produc un aer cald, curat 100%, uscat si fara fum. Se pot folosi cel mai bine in locuri fara contact direct frecvent cu exteriorul ca magazine, corturi pentru evenimente, zone de pregatit mancare sau sali de expozitie.
 • Generatoare de aer cald electrice

  Generatoare de aer cald electrice

  Aerotermele electrice sunt echipamente extreme de eficiente, utilizate pe scara larga intr-o mare varietate de aplicatii. Ele produc o caldura curata, repede si sigur. Generatoarele de aer cald electrice sunt ideale pentru incalzire temporara sau de urgenta, deoarece sunt usor de utilizat si complet portabile. Aerotermele Master sunt produse numai cu componente de calitate superioara, care asigura fiabilitatea si eficienta lor renumita.
 • Generatoare de aer cald pe GPL

  Generatoare de aer cald pe GPL

  Generatoarele de aer cald Master pe gaz produc mari cantitati de caldura instantaneu. Sunt foarte rentabile, robuste si eficiente. Generatoarele de aer cald portabile pe gaz sunt ideale pentru zone deschise, aerisite, ventilate precum santierele, depozitele sau fabricile.
 • Generatoare de aer cald electrice cu infrarosu

  Generatoare de aer cald electrice cu infrarosu

  Generatoarele de aer cald electrice cu infrarosu produc o caldura curata si sigura ce poate fi directionata direct catre obiecte sau oameni. Sunt perfecte pentru o larga gama de aplicatii cum ar fi utilizarea acasa, in magazine sau birouri.
 • Generatoare de aer cald cu infrarosu

  Generatoare de aer cald cu infrarosu

  Generatoarele de aer cald pe motorina cu infrarosu produc caldura repede si exact in locul dorit fara nici un fel de debit de aer. Sunt perfecte pentru uscarea fara praf a peretilor sau zugravelii, dezghetarea unor echipamente sau a tevilor, incalzirea spatiului de lucru.
 • Generatoare de aer cald stationare

  Generatoare de aer cald stationare

  Debitul mare de aer le face perfecte pentru suprafetele mari. Instalarea usoara si utilizarea combustibilului ieftin permite scaderea costurilor cu incalzirea, tehnologia avansata de producere a aerului cald eliminand pierderile de caldura.
 • Accesorii

  Accesorii

  Ghidul accesoriilor pentru generatoare de aer cald mobile. Aceste echipamente auxiliare vor face lucrul cu generatoarele de aer cald Master mult mai confortabila.