Productie si logistica

Incalzirea
spatiilor
Incalzire
zonala
(punctuala)
Ventilare
si racire
Dezumidificarea
spatiilor
de depozitare

Incalzirea si ventilarea spatiilor mari de productie sau depozitare este de obicei foarte costisitoare. Instalarea si folosirea unui sistem traditional de incalzire este de obicei scumpa si nu foarte eficienta. Generatoarele de aer cald permit incalzirea rapida si efectiva a incaperilor mari, asigurand un flux continuu de aer cald, la fel ca si circularea acestuia.

Oferta de produse de incalzire de la Master este completata de ventilatoare si dezumidificatoare, care permit mentinerea climatului si confortului dorit in spatiile de productie si depozitare. Un plus demn de remarcat este sistemul de racire evaporativa modern, perfect pentru utilizarea in spatiile mari.

Produse


Instalare rapida si costuri de exploatare scazute. Permit incalzirea efectiva a halelor de productie si depozitare numai cand este necesar. Portabilitatea lor permite utilizarea in diferite tipuri de locatii.

Debitul mare de aer le face perfecte pentru suprafetele mari. Instalarea usoara si utilizarea combustibilului ieftin permite scaderea costurilor cu incalzirea, tehnologia avansata de producere a aerului cald eliminand pierderile de caldura.

Asigura umiditatea si circulatia aerului in spatiile de depozitare si in procesele de productie. Nu au nevoie de instalari complexe, ceea ce inseamna ca pot fi folosite oriunde.

Sistemele profesionale de racire evaporative sunt destinate in principal pentru spatiile industriale mari. Sunt o alternativa competitiva a sistemelor traditionale de ventilatie datorita costurilor scazute si utilizarii procesului natural de racire a aerului.

AplicatiiIncazirea spatiului
Incalzirea in timpul proceselor
tehnologice

Incalzirea angajatilor

Incalzirea biroului
Ventilarea
Racirea

Consultanta


Gasiti distribuitorul dvs. local si obtineti mai multe informatii despre produse si aplicatiile lor.

Vezi de asemenea alte aplicatii

Constructii
Productie si logistica
Ateliere si garaje
Agricultura
Evenimente si militar
Situatii de urgenta