Situatii de urgenta

Incalzirea
zonei
Incalzirea
punctuala
Refacerea
dupa
inundatii
Ventilare

Oferta de produse Master include solutii de-a gata pentru echipele de interventie responsabile pentru curatarea dupa inundatii. In timpul urgentelor sau dezastrelor naturale este necesara o reactie rapida, indiferent de conditii. Produsele Master permit incalzirea rapida a adaposturilor provizorii si uscarea cladirilor inundate.

Gama larga de dezumidificatoare permit alegerea aparatului corespunzator pentru activitatea dorita. Oferta de produse Master include aparate profesionale, foarte eficiente, care pot fi folosite in conditii extrem de dificile, la fel ca si aparate compacte ce pot fi folosite in spatii mici sau locuinte. Oferta este completata de ventilatoare si generatoare de aer cald care permit indepartarea usoara a umiditatii din cladiri.

Aceste echipamente asigura indepartarea umezelii in casele inundate, din camere usor si rapid, pot fi folosite pentru a preveni cresterea mucegaiurilor si a ciupercilor daunatoare.

Produse


Accelereaza procesul de indepartare a umezelii din cladiri si pivnite si permit o incalzire rapida a camerei in timpul unei urgente. Instalarea rapida si marimea mica le fac potrivite pentru serviciile de urgenta.

Permit o incalzire rapida si eficienta a interioarelor fara a fi nevoie de instalarea unui sistem de incalzire traditional. Aceasta le face solutia perfecta pentru victimele dezastrelor naturale.

Dezumidificatoarele profesionale Master sunt cele mai eficiente mijloace de eliminare a excesului de umiditate din cladirile inundate. Avand capacitate mare si eficienta ridicata sunt elemental de baza pentru echipele de eliminare a efectului inundatiilor.

Aplicatii


Uscarea interioarelor
inundate
Inlaturarea efectelor
inundatiilor
Incalzirea rapida a
interioarelor

Consultanta


Gasiti distribuitorul dvs. local si obtineti mai multe informatii despre produse si aplicatiile lor.

Vezi de asemenea alte aplicatii

Constructii
Productie si logistica
Ateliere si garaje
Agricultura
Evenimente si militar
Situatii de urgenta