Agricultura

Incalzirea
fermelor
Incalzirea
serelor
Incalzirea
silozurilor
Uscarea
culturilor

Munca in agricultura este asociata cu anumite conditii. Prin urmare echipamentul trebuie sa indeplineasca cerinte specifice. Echipamentele utilizate in cladirile pentru animale si silozuri contin mai multa murdarie si mai mult praf. De asemenea sunt expuse la gaze toxice, inclusiv amoniac ( acest lucru este valabil mai ales in fermele de animale). In ferme se folosesc mai multe solutii de curatare si dezinfectie. Toti acesti factori de mai sus au un impact negativ asupra structurii aparatului, deoarece accelereaza coroziunea.

Constructia durabila si calitatea inalta a componentelor echipamentelor Master inseamna ca au fost folosite in agricultura pentru multi ani, si acum asigura conditii corespunzatoare chiar in cele mai exigente circumstante.

Produse


Instalarea usoara, costul de utilizare scazut, la fel ca si eficienta ridicata le fac solutia ideala pentru incalzirea cladirilor anexe si a fermelor. De asemenea au rezultate admirabile cand se usuca legume si cereale.

Incalzitoarele stationare sunt de obicei folosite in spatii mari. Capacitatea mare si volumul mare de aer circulat permit o incalzire rapida de exemplu a fermelor. Multe asemenea generatoare de aer cald sunt disponibile in versiuni suspendabile.

O buna ventilare si conditiile propice sunt unul din factorii importanti pentru culturi si cresterea animalelor. Dezumidificatoarele si ventilatoarele Master permit mentinerea umiditatii dorite si asigura o circulatie a aerului corespunzatoare.

Pe timpul verii, o racire efectiva si eficienta in fermele de animale este foarte importanta. MSC ofera solutii profesionale bazate pe sistemele de racire evaporativa pentru utilizarea in spatiile mari.

AplicatiiIncalzirea fermelor
Dezghetarea echipamentelor
folosite in ferme

Uscarea culturilor

Ventilarea zonelor de
utilitati ale fermelor

Incalzirea fermelor

Racirea fermelor

Consultanta


Gasiti distribuitorul dvs. local si obtineti mai multe informatii despre produse si aplicatiile lor.

Vezi de asemenea alte aplicatii

Constructii
Productie si logistica
Ateliere si garaje
Agricultura
Evenimente si militar
Situatii de urgenta