Ateliere si garaje

Incalzire
punctuala
Incalzirea
spatiilor
Ventilare
Racire

Produsele Master pot fi de asemenea folosite in asa numitele afaceri mici, ele au putere mica, sunt compacte si instalarea este rapida si usoara iar costul de exploatare generat este mic. Sunt folosite frecvent in ateliere, spalatorii auto si mici spatii de productie. Sunt de obicei folosite in perioade specifice ale anului, in functie de conditiile meteorologice sau conform cererii antreprenorului, in functie de afacerea sa. Incalzitoarele pot fi utilizare in ateliere, depozite sau in spatii de lucru individuale.

Produsele oferite de Master includ Generatoare de aer cald care folosesc motorina, curent electric si gaz natural, avand o gama larga de produse, cu diferite puteri si pentru diverse aplicatii.

Produse


Pentru incalzirea atelierelor, garajelor sau micilor spatii de productie, recomandam cele mai mici produse, care au si cele mai mici costuri de utilizare. Cele mai populare modele nu au sisteme de evacuare a fumului, alte produse notabile din oferta noastra incluzand incalzitorul radiant XL6.

Datorita eficientei ridicate si costului de utilizare scazut sunt folosite deseori in ateliere auto sau alte ateliere. Permit incalzirea rapida si eficienta a interioarelor fara a avea nevoie de un sistem de incalzire traditional.

Ventilatoarele Master permit o ventilatie buna a incaperilor si asigura un schimb de aer adecvat. Permit mentinerea unui climat de lucru confortabil.

Seria de aparate de aer conditionat mobile asigura conditii confortabile in ateliere pe timpul verii. Un produs demn de remarcat in oferta noastra sunt sistemele de racire evaporativa a caror popularitate este in crestere.

Aplicatii


Munca in aer liber
Incalzirea angajatilor
Incalzirea spatiului de munca

Incalzire punctuala
Asigurarea schimbului de aer
Racirea pe timpul verii

Consultanta


Gasiti distribuitorul dvs. local si obtineti mai multe informatii despre produse si aplicatiile lor.

Vezi de asemenea alte aplicatii

Constructii
Productie si logistica
Ateliere si garaje
Agricultura
Evenimente si militar
Situatii de urgenta