Compania

Prezenta globala a companiei si experienta dobandite de-a lungul anilor ne face liderul de necontestat al pietei in segmentul aparatelor portabile pentru procesarea aerului. Elementul de baza al dezvoltarii companiei noastre este introducerea produselor noi si utilizarea tehnologiilor inovatoare la fel ca si mentinerea pozitiei de lider de piata si extinderea pe noi piete.
 • Despre grup

  Despre grup

  Master Climate Solutions este liderul mondial in producerea solutiilor portabile pentru controlul micro-climatului: incalzire, dezumidificare si ventilare.
 • Misiunea noastra

  Misiunea noastra

  Master Climate Solutions este liderul mondial al producatorilor de echipamente pentru prelucrarea aerului. Echipamentele noastre sunt destinate profesionistilor si este telul nostru sa ii ajutam sa isi modifice conditiile de lucru in cel mai simplu si rapid mod, pastrand in acelasi timp si costul investiilor redus.
 • Repere in timp

  Repere in timp

  Mostenirea Master merge inapoi la inceputul anilor ’60 cand compania Desa a produs primul generator de aer cald in Statele Unite ale Americii. An dupa an, Desa a crescut la nivel mondial prin extinderea in alte tari si prin deschiderea de unitati de productie si vanzare in strainatate.
 • Noutati

  Noutati

 • Contacteaza-ne

  Contacteaza-ne

  Grupul Master Climate Solutions este format acum din patru entitati ce deservesc clientii din toate lumea.