Constructii

Incalzirea
santierelor
Incalzirea
lucrarilor
la drumuri
Uscarea
constructiilor
si a vopselei
Dezumidificare

Industria constructiilor este tinta principala a produselor Master. Generatoarele de aer cald profesionale si dezumidificatoarele sunt foarte des folosite in acest sector de activitate. O cerinta foarte importanta in selectarea produsului dorit este capacitatea acestuia de a fi folosit in conditii dificile, ceea ce necesita o constructie rezistenta si o eficienta ridicata. Produsele Master sunt foarte mobile si au cost de utilizare scazut, ceea ce inseamna ca sunt considerate un echipament de baza in industria constructiilor, inchirierilor, la fel ca si pentru echipe mici care se ocupa cu finisarea lucrarilor sau lucrari individuale.

In afara de functia de baza a generatoarelor de aer cald – cresterea temperaturii mediului ambiant, ele functioneaza si la temperaturi foarte scazute, fapt ce permite accelerarea diferitelor procese.

Produse


Generatoare de aer cald portabile Master sunt liderul de necontestat in industria constructiilor. Instalarea rapida si eficienta ridicata permit lucrarile in constructii chiar si la temperaturi foarte joase.

Debitul mare de aer al generatoarelor de aer cald stationare permit cresterea temperaturii aerului in spatii largi la un cost relativ mic. Aerul cald produs reprezinta solutia perfecta pentru incaperile unde exista schimb frecvent de aer cald si rece.

Dezumidificatoarele si ventilatoarele Master sunt solutia perfecta pentru inlaturarea umiditatii in exces, care reprezinta o problema in timpul lucrarilor de finisare si redecorare in timpul toamnei sau al iernii.

Aparatele de aer conditionat Master produc confort in zilele fierbinti. Aparatele mobile de aer conditionat sunt perfecte pentru containerele-birou din santiere.

Aplicatii


Vopsire
Tencuire
Santiere de constructii

Lucrari de drumuri
Uscarea cladirilor
Santiere pentru constructii extreme

Consultanta


Gasiti distribuitorul dvs. local si obtineti mai multe informatii despre produse si aplicatiile lor.

Vezi de asemenea alte aplicatii

Constructii
Productie si logistica
Ateliere si garaje
Agricultura
Evenimente si militar
Situatii de urgenta