Cum sa alegi

O unealta folositoare pentru alegerea corecta a echipamentului. Calculatoarele puterii necesare permit clientilor noastri sa afle ce tip de incalzitor, dezumidificator sau aparat de aer conditionat au nevoie pentru aplicatia lor.
 • Principiul alegerii generatorului de aer cald

  Principiul alegerii generatorului de aer cald

  Inainte de a alege un incalzitor, determinati puterea minima pentru aplicatia dvs. Folositi calculatorul nostru gratuit pentru a afla ce putere trebuie sa aiba incalzitorul pentru camera dvs.

 • Alegerea dezumidificatorului

  Alegerea dezumidificatorului

  Deumidificatoarele se pot folosi in multe situatii si locatii, dar ele trebuie sa aiba puterea necesara pentru a face fata cerintelor. Folosind calculul de mai jos puteti alege deumidificatorul optim pentru Dvs.
 • Cum alegeți răcitorul dumneavoastra?

  Cum alegeți răcitorul dumneavoastra?

  Răcitoarele de aer Master pot fi utilizate în scopuri diferite. Totuși este important să alegeți modelul corect și o putere optimă pentru a obține rezultatele dorite. Citiți despre modul de alegere a răcitorului care vă satisface cel mai bine necesitățile.
 • Cum alegeți ventilatorul de destratificare

  Cum alegeți ventilatorul de destratificare

  Aerul cald se ridica la tavan. Ventilatorul de tavan Master impinge caldura jos, catre podea. Rezulta o economie de energie de circa 30%. Ventilatorul de tavan Master creaza un curent de aer ce ajuta evaporarea la nivelul pielii, cu o imbunatatire de circa 4°C a temperaturii resimtite.