Sfaturi si sugestii

Ghidul cumparatorului a fost creat pentru a permite clientilor nostri accesul la toate informatiile specifice de care au nevoie despre produsele Master. Ghidul ofera detalii despre aspecte ca instalarea, utilizarea sau constructia incalzitoarelor, dezumidificatoarelor sau aparatelor de aer conditionat Master.
 • Cum sa alegi <br>- alegerea corecta a produsului

  Cum sa alegi
  - alegerea corecta a produsului

  O unealta folositoare pentru alegera corecta a produsului. Calculatoarele puterii permit clientilor nostri sa verifice de ce tip de incalzitor, dezumidificator sau aparat de aer conditionat au nevoie pentru aplicatia lor.
 • Incalzirea <br>- incalzitoare mobile si stationare

  Incalzirea
  - incalzitoare mobile si stationare

  Acest ghid include sfaturi si indicatii referitoare la generatoarele de aer cald mobile si stationare produse de Master Climate Solutions
 • Dezumidificarea <br>- solutii se uscare a aerului

  Dezumidificarea
  - solutii se uscare a aerului

  Acest ghid este folositor pentru toti clientii interesati in solutii de uscare a aerului. El ofera informatii despre cum ne putem ocupa de umiditatea excesiva din aer, care poate provoca efecte nedorite.
 • Video si multimedia

  Video si multimedia

  Priviti si aflati mai multe despre firma noastra, produse si servicii. Clipuri video interesante care arata domenii de aplicatii ale produselor noastre si principalele lor caracteristici.

 • Manuale

  Manuale

  Depunem mereu eforturi pentru a indeplini nevoile clientilor nostri. Acest lucru se confirma si prin punerea la dispozitia clientilor a informatiilor necesare pentru utilizarea echipamentelor. Permitem clientilor nostri sa descarce manualele de utilizare in format electronic.