Evenimente si militar

Incalzire
in exterior
Incalzirea
corturilor
Operatiuni
de salvare
Ventilarea
si racirea

Produsele Master sunt foarte raspandite in industria de divertisment. Generatoarele de aer cald, ventilatoarele si aparatele de aer conditionat sunt utilizate atat in pregatirea lucrarilor cat si in timpul evenimentelor de masa, inregistrarilor TV si sesiunilor foto. Mobilitatea mare si instalarea rapida inseamna ca produsele Master sunt solutia perfecta pentru instalari temporare acolo unde instalarea altor generatoare de aer cald sau sisteme de ventilare sunt imposibile sau consumatoare de timp.

Master Climate Solutions ofera solutii de-a gata pentru incalzirea corturilor si a halelor. Accesorii si dispozitive special proiectate permit utilizarea confortabila si eficienta.

Produse


Utilizat frecvent pentru corturi de incalzire, etape ssi sali de sport. Buna selectie de echipamente suplimentare inseamna dispozitivele pot fi utilizate la capacitate maxima in orice conditii.

Volumul mare de aer circulat le fac perfecte pentru incalzirea spatiilor mari. Datorita costurilor de exploatare sunt folosite frecvent pentru a incalzi sali mari de sport sau studiouri TV amplasate in sali mari.

Asigura umiditatea corespunzatoare si circulatia aerului. Ventilatoarele sunt folosite des in studiourile TV si foto pentru a asigura o ventilatie corespunzatoare, si pot fi folosite si la crearea efectelor speciale.

Sistemele profesionale de aer conditionat evaporative sunt folosite pentru racirea spatiilor mari si a corturilor, unitatile mici de aer conditionat putand fi folosite de persoane particulare sau in spatii mici.

Aplicatii


Procesul de constructie
al unei scene
Incalzirea scenei pentru
spectacol

Incalzirea studiourilor TV

Incalzirea corturilor
si a containerelor

Racirea corturilor

Efecte speciale

Consultanta


Gasiti distribuitorul dvs. local si obtineti mai multe informatii despre produse si aplicatiile lor.

Vezi de asemenea alte aplicatii

Constructii
Productie si logistica
Ateliere si garaje
Agricultura
Evenimente si militar
Situatii de urgenta