Generatoarele de aer cald fara rival Master BV - create de specialisti

Generatoarele de aer cald portabile cu cos de evacuare au o gama mare de aplicatii in diferite sectoare cum ar fi constructiile si agricultura. Prin urmare o multime de echipamente de acest fel sunt pe piata. Problemele apar atunci cand trebuie sa te decizi ce model alegi.

Diferente de pret, caracteristici unice, recomandarea prietenilor sau a unui vanzator sunt argumente care sunt cel mai frecvent luate in considerare cand luam aceasta decizie. Oricum se pare ca cel mai bine este sa fim atenti la avantajele evidente si micile detalii, care ar putea inclina balanta in favoarea unui anumit produs.

Generatoarele de aer cald BV produse de Master au fost proiectate sa satisfaca cererile celor mai pretentiosi utilizatori. Analizand caracteristicile lor externe si solutia tehnica ingenioasa, finisarea cu grija si adaptarea la lucrul in conditii extreme pot fi remarcate.

Caldura la cerere

Principalul atu al acestor echipamente este eficienta lor ridicata si posibilitatea de a porni rapid. Este suficient sa conectati la priza, sa turnati motorina in rezervor, si daca este utilizat in interior, sa conectati un cos special de evacuare pentru a indeparta fumul. Incalzitorul este gata de lucru practic oricand. Un numar de patru modele este disponibil cu puteri intre 20 si 81 KW, deci oricine va putea gasi un produs corespunzator nevoilor. Producatorul ofera de asemenea si produse cu putere peste 130KW.

Generatoarele de aer cald cu cos de evacuare sunt echipate cu un schimbator de caldura, datorita caruia produc aer fierbinte, curat. Produsele rezultate in urma arderii sunt separate de aerul cald si evacuate afara. Ele dau utilizatorilor un sentiment de confort si siguranta.

Un termostat de camera care regleaza temperatura poate fi conectat la fiecare dintre aceste Generatoare de aer cald. El face posibil controlul automat al incalzirii si de asemenea limiteaza consumul excesiv de carburant care poate apara daca nu este monitorizata temperatura.

Forma unica a rezervorului

Sunt putini cei ce realizeaza cat de importanta este forma rezervorului. O protuberanta in partea din fata a rezervorului ( deasupra nivelului de motorina) face ca motorina sa ajunga in acest loc in timpul transportului. Astfel centrul de greutate se schimba usurand transportul.During operation= in timpul utilizarii; Fuel level= nivel carburant; Impurity removal valve = supapa eliminare impuritati; During transport: in timpul tansportului; Centre of gravity= centrul de greutate; Convenient handle = maner convenabil


Pe de alta parte o adancitura este amplasata in cealalta parte a rezervorului ( sub nivelul de combustibil) unde se aduna apa si alte impuritati. Ele pot fi eliminate usor, desuruband un surub. Rezervorul de aceasta forma, cu siguranta scoate in evidenta produsele Master fata de orice alt incalzitor de pe piata.

De asemenea este demn de mentionat ca incalzitoarele sunt echipate cu roti si un maner convenabil, care ajuta transportul dintr-ul loc in altul. De asemenea au un indicator al nivelului de combustibil situat exterior, prin intermediul caruia putem controla usor consumul de combustibil.

Imbunatatiri tehnice

Producatorul a introdus de asemenea solutii tehnice specifice, care sunt folositoare nu numai in timpul utilizarii zilnice, dar si in timpul lucrarilor de service sau mentenanta. Astfel, noile modele au fost prevazute cu un furtun de alimentare mai rezistent si mai durabil, cu armatura metalica. Filtrul de motorina este acum intr-un pahar transparent ceea ce-l face usor de verificat si de curatat sau inlocuit. De asemenea au fost facute schimbari in sistemul de aprindere al modelului BV 77, care acum are transformator incorporat.

Aceasta schimbare a facut posibila integrarea apriderii si a controlul flacarii. Aceasta este de mare ajutor la service. Toate modelele Master BV sunt echipate cu un termostat de racire – a fost inlocuit cu un timp constant programat electronic doar la modelul BV77.

Clientilor care se confrunta cu decizia dificila de a-si alege un model anume li se recomanda sa ceara sfatul unui specialist. Caracteristici aparent nesemnificative se pot dovedi decisive. Trebuie sa ne reamintim faptul ca un pret mai mare inseamna o calitate mai buna. Produsele firmelor renumite, lideri in domeniu sunt proictate la cel mai inalt nivel de calitate, si putem fi siguri ca functiile lor si calitatea manoperei nu ne vor oferi nici o surpriza neplacuta. In cazul generatoarelor de aer cald Master nu este nici o indoiala ca a fost acordata o atentie speciala oricarui detaliu al proiectarii lor.

Filtru de carburant model vechi in pahar ne-transparent


Filtru de carburant, model nou, in pahar transparent

Accesorii suplimentare

tuburi flexibile pentru distributia aerului fierbinte
set de conectare a tuburilor pentru aer fierbinte
termostat de camera
preincalzitor de motorina
teava evacuare din otel inpx

Modele disponibile

Generator de aer cald cu ardere indirecta Master BV 77E (20 kW)
Generator de aer cald cu ardere indirecta Master BV 110E (33 kW)
Generator de aer cald cu ardere indirecta Master BV 170E (47 kW)
Generator de aer cald cu ardere indirecta Master BV 290E (81 kW)