Incalzitorul wireless BLP 17 M DC extinde gama Master pe GPL

2015.02.12

Dupa aproape un an de la lansare pe piata europeana a incalzitorului pe GPL cu acumulator BLP 17 M DC produs de Master Climate Solutions, acesta este apreciat ca un echipament ideal pentru echipele de constructori, instalatori precum si pentru uzul individual. Acest echipament inovativ deschide o serie de posibilitati noi si completeaza perfect oferta existenta a incalzitoarelor Master pe GPL.

BLP 17 M DC imbunatateste piata incalzitoarelor portabile si arata noi directii de dezvoltare. Forma sa compacta, instalarea rapida si posibilitatea de a functiona fara alimentare de la reteaua de energie electrica dovedesc faptul ca acesta poate fi folosit in aproape orice conditii. Drept rezultat acest incalzitor este cel mai mobil posibil.

BLP 17 M DC ofera o putere de 10-16 KW cu ajutorul unui acumulator litiu-ion de 14.4V ce permite o functionare continua de 8 ore. Dupa golire, Master BAT3 poate fi complet incarcat in mai putin de o ora folosind incarcatorul MASTER CHA. Pentru usurinta utilizatorului, incalzitorul poate functiona cu un acumulator Bosch compatibil. Daca nu este necesara functionarea cu acumulator, acelasi incalzitor poate fi alimentat la reteaua electrica. El are o eficienta ridicata si un cost scazut de utilizare datorita unui consum scazut de energie ( 10% din consumul unui model standard de 16 KW). Rezistenta sa, constructia solida si intretinerea usoara au de asemenea o mare importanta. Niciodata, un incalzitor nu a fost asa de usor de folosit si la fel de eficient in acelasi timp.