Incalzitorul pentru ferme de pasari - Master CF 75 Spark

2015.09.30

Grupul MCS si-a extins gama de produse pentru agricultura. MASTER CF 75 SPARK, noul incalzitor pe gaz destinat producatorilor si crescatorilor de pasari, tocmai a fost lansat. Cu parametrii tehnici atent calculati si designul specific pentru utilizarea in fermele de pasari, acesta a urcat in topul celor mai eficiente solutii pentru incalzirea fermelor.

Master CF 75 este un incalzitor pe gaz, ce functioneaza cu GPL sau gaz natural. Deoarece gazul este cel mai ieftin combustibil de pe piata, aparatul este foarte economic si are o eficienta ridicata.

Incalzitorul are aprindere prin scanteie, ce garanteaza o fiabilitate mai mare decat a oricarui aparat similar. Puterea de 75 KW este optima pentru nevoile crescatorilor de pasari de curte. Instalatiile de incalzire ce functioneaza in astefel de ferme sunt compuse de obicei din mai multe incalzitoare situate la zeci de metri unul de altul. Aceasta asigura o circulatie a aerului corespunzatoare si permite fermierului sa incalzesca intreaga ferma sau doar zonele pe care le doreste.

Componentele incalzitorului sunt produse din materiale premium, iar carcasa din otel inoxidabil este foarte rezistenta la coroziune si la deteriorari mecanice. Trebuie remarcat faptul ca elementele incalzitorului sunt bine protejate impotriva prafului si a impuritatilor prezente in fermele de pui.

Incalzitorul poate fi instalat in interiorul sau exteriorul cladirii. In functie de tipul instalarii, sunt disponibile accesorii diverse precum seturi de instalare, lanturi si deflectoare. Standard, incalzitorul are in dotare un kit de trensformare de la GPL la gaz natural.
Mai multe informatii si specificatii tehnice: Master CF 75 Spark