Master XL 61 - încălzitor profesional cu motorină cu infraroșii

2016.10.10


În noul sezon toamnă/iarnă Master lansează un model îmbunătățit al încălzitorului cu motorină cu infraroșii de 17 kW: Master XL 61. Venind în întâmpinarea cerințelor pieții, au fost făcute îmbunătațiri pentru a oferi performanțe ridicate și un confort sporit.

XL 61 completează modelele de 43 kW atât de cunoscute în Europa. Este realizat în Italia din componente de cea mai înaltă calitate. Cea mai importantă îmbunătățire din punctul de vedere al utilizatorului este noua priză de legare pentru termostat: analog sau digital, care măreste posibilitățile de reglare. Există deasemenea modificări legate la fluxul de aer și sistemul de aprindere care permit un ciclu de utilizare de 100% a încălzitorului.

Încălzitoarele cu motorină cu infraroșii au fost foarte populare încă de la intrarea lor pe piață, devenind unul din cele mai eficiente moduri de producere a căldurii. Datorită modului lor de funcționare aceste încălzitoare nu încălzesc aerul ci radiază căldură asupra obiectelor aflate în zona de acțiune astfel încât căldura nu se disipează ci este păstrată. Căldura este transmisă prin radiații astfel încât praful nu este absorbit de către încalzitor pentru a fi apoi raspândit înapoi în atmosferă.

Încălzitorul este intens utilizat in industrie, construcții, transporturi, producție si agricultură. Master XL 61 este un răspuns la cererea tot mai mare a pieței pentru astfel de încălzitoare.