Noile dezumidificatoare heavy duty Master

2014.11.03

Master Climate Solutions, lider in producerea incalzitoarelor portabile si a dezumidificatoarelor prezinta o noua gama de dezumidificatoare heavy duty cu carcasa din plastic.

Oferta MCS consta in doua modele: DHP 45 si DHP 65. Ambele modele au eficienta ridicata si pot fi folosite in mod continuu – 24h/zi. Sunt potrivite pentru multiple aplicatii datorita capacitatii mari de 42 respectiv 52l/24h si a volumul mare de aer circulat – 500 m3/h, efectuand o dezumidificare rapida. Foarte robuste si rezistente la zgarieturi,cu carcasa din plastic turnat pot fi folosite in cele mai grele conditii de lucru. Toate componentele electronice sunt, bineinteles, protejate.

Producatorul a pus accent pe ergonomie si a echipat aceste modele cu un maner confortabil si roti mari din cauciuc. Noile dezumidificatoare pot fi depozitate suprapus si sunt usor de deschis pentru curatare, chiar si cu jet de apa. Demn de mentionat este higrostatul incorporat, la fel ca si contoarul orar ce prezinta o mare importanta pentru utilizatorii profesionisti. De asemenea exista posibilitatea conectarii unui furtun pentru a elimina apa colectata; o pompa de apa este de asemenea o optiune. Un mare avantaj este dezghetarea automata cu gaze fierbinti.

Noile dezumidificatoare Master sunt foarte competitive si atractive datorita caracteristicilor foarte bune si au fost rapid acceptate de profesionisti.