Produse

Master Climate Solutions este liderul mondial al producatorilor de echipamente pentru procesarea aerului. Produsele Master sunt concepute pentru a ajuta clientii nostril sa isi adapteze mediul de lucru la nevoile lor in cel mai scurt timp si pastrand costurile de investitie reduse.
 • ÎNCĂLZITOARE

  ÎNCĂLZITOARE

  Generatoarele de aer cald mobile Master pot incalzi orice camera sau suprafata rapid si eficient. Sunt ideale pentru utilizarea ca solutie de incalzire temporara sau permanenta. Gama consta in incalzitoare pe motorina, gaz si electrice.
 • DEZUMIDIFICATOARE

  DEZUMIDIFICATOARE

  Dezumidificatoarele si ventilatoarele Master sunt destinate pentru a ajuta la uscarea aerului in multiple aplicatii. Pot fi folosite in industrie, constructii, acasa si in alte aplicatii.
 • RĂCITOARE

  RĂCITOARE

  Oferta Master consta in racirea aerului prin doua metode, racirea evaporativa si utilizarea clasica a aerului conditionat. Ambele pot fi folosite atat acasa cat si la birou sau industrial.
 • VENTILATOARE

  VENTILATOARE

  O gamă largă de ventilatoare care sunt auxiliare echipamentelor de încălzire și racire. Acestea pot fi folosite la creșterea ventilării si a circulației aerului în incăperi.