RĂCITOARE

Oferta Master consta in aparate cu racire evaporativa si aparate de aer conditionat cu compresor. Ambele tipuri pot fi utilizate pentru uz casnic si birou, la fel ca si in industrie.
 • Răcitor de aer portabil

  Răcitor de aer portabil

  Racitoarele portabile Master bio Cooler racesc aerul prin intermediul unui proces simplu, natural: evaporarea apei scade temperatura aerului. o pompa uda cu apa din rezervor, un filtru din celuloza cu suprafata mare. Un ventilator puternic aspira apa prin filtru. apa se evapora din filtru si astfel scade temperatura aerului cu mai multe grade. Aerul proaspat se raspandeste in mediul ambiental si il raceste.

 • Răcitor de aer staționar

  Răcitor de aer staționar

  Economice si prietenoase cu mediul, aparatele de racit aerul prin metoda evaporativa se folosesc pentru controlul climei in spatii mari. Creaza un climat interior confortabil cu o combinatie optima a temperaturii si umiditatii.

 • Aparatul de aer conditionat MASTER AC 24

  Aparatul de aer conditionat MASTER AC 24

  Aparatul de aer conditionat AC 24 este o unitate mobilă dezvoltată în principal pentru a furniza aer condiționat în clădiri sau corturi temporare sau transportabile. AC 24 este proiectat pentru a fi amplasat în exterior și a transporta aerul racit în cort.