Răcitoarele de aer Master

Răcitoarele portabile de aer Master răcesc aerul prin intermediul unui proces simplu, natural: evaporarea apei scade temperatura aerului.

O pompă udă cu apa din rezervor un filtru din celuloză cu suprafață mare. Un ventilator puternic aspiră apa prin filtru. Apa se evaporă din filtru și astfel scade temperatura aerului cu mai multe grade. Aerul proaspat se raspândește în mediul ambientalși îl răcește.

Răcitoarele evaporative de aer Master sunt prietenoase cu mediul deoarece folosesc numai apă și aer, pentru o răcire eficientă. Această metodă utilizează cu 80% mai putină energie decât răcirea clasică cu aer condiționat si refrigerant. Aceste răcitoare pot fi folosite atât în exterior căt și în interior, chiar și cu geamurile și ușile deschise, ele oferind un aer proaspăt filtrat perfect pentru un mediu confortabil. MASTER este alegerea naturală pentru toate nevoile de răcire a aerului.

Designul si utilizarea răcitoarelor evaporative Master ajută la prevenirea dezvoltării si răspandirii bolii Legionella conform revistei Asociației Americane a Inginerilor în Încălzire, Răcire și Aer Condiționat.NATURAL

ECONOMIC

ECOLOGIC

UNIVERSAL

Acest tabel vă indică TEMPERATURA TEORETICĂ DE IEȘIRE dintr-un răcitor
TEMPERATURA TEORETICĂ DE IEȘIRE depinde de TEMPERATURA AERULUI ABSORBIT și de UMIDITATEA RELATI VĂ
Introduceți în tabel TEMPERATURA AERULUI ABSORBIT și UMIDITATEA RELATI VĂ și veți obține TEMPERATURA teoretică DE IEȘIRE.


Exemplu:
Temperatuta aerului la intrare = 35°C
Umiditatea relativă = 30%
Temperatura aerului la ieșire = 26°C