Termeni si conditiiRegulile de utilizare a logo-ului Master Climate Solutions

si a materialelor de marketingRegulile cuprinse mai jos au fost elaborate cu scopul de a informa partenerii grupului Master Climate Solutions despre formele si principiile corespunzatoare ce trebuie respectate cat timp folositi materialele noastre de marketing, marcile inregistrate si denumirile comerciale.

Materialele noastre precum: fotografii, desene din cataloage, pagini web, filme, desene pe cutii de ambalare etc sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor si cele conexe, in virtutea carora avem dreptul de utiliza si distribui aceste materiale.


I. Logo-ul Master si Master Climate Solutions.


Logo-ul Master de mai jos este o marca inregistrata si se refera la bunurile oferite de MCS.


Logo-ul de mai sus poate fi folosit de partenerii de afaceri ai MCS doar in scop informativ si trebuie utilizat cu continut promotional referitor la echipamentele produse de grupul MCS. Logo-ul de mai sus nu trebuie utilizat in combinatie cu produse pentru care nu a fost destinat. Folositi schema de culori de mai sus pentru logo, dimensiunile maxime admise sunt: 134x48 pixeli. Logo-ul nu trebuie utilizat ca antet al unui site web si nici ca o componenta principala a site-ului.


Logo-ul Master Climate Solutions de mai jos este o marca inregistrata a MCS Group, ai carui membri sunt: Dantherm Sp. z o.o., MCS Italy S.p.A., MCS China si MCS Russia.Logo-ul de mai sus poate fi folosit de partenerii de afaceri ai MCS numai in scop informativ si trebuie folosit astfel incat sa reiasa producatorul aparatelor: Master Group. Folositi schema de culori de mai sus pentru logo, dimensiunile maxime admise sunt: 134x48 pixeli. Logo-ul nu trebuie utilizat ca antet al unui site web si nici ca o componenta principala a site-ului.


II. Utilizarea fotografiilor, publicatiilor, desenelor cu scopul introducerii

lor pe pagini web ale partenerilor de afaceri.


  1. MSC este singurul proprietar al drepturilor de autor pentru toate materialele plasate pe site-ul web mcsworld.com si pe ‘’masterheaters’’ si domeniile locale, care includ, pe langa alte lucruri: designul web, fotografiile, articolele, instructiunile, cataloagele, diagramele, descrierile etc. Copierea neautorizata, scanarea si distribuirea materialelor mentionate constituie o incalcare a dreptului de autor.
  2. MCS permite partenerilor de afaceri sa foloseasca materiale de marketing pe site-urile lor web cu conditia ca acestea sa fie descarcate din “Zona Partenerilor” – folderul: Continut descarcabil, situat pe pagina mcsworld.com. Accesul la aceste fisiere este protejat cu parola.
  3. Primirea parolei de acces la “Zona partenerilor” echivaleaza cu permisiunea de a folosi toate materialele de marketing continute acolo.
  4. Toate fotografiile si imagine continute in folderul: Continut Descarcabil din “Zona partenerilor” pot fi utilizate numai in scopul furnizarii de informatii adecvate catre clienti despre produsele MCS.
  5. Partenerii de afaceri nu au dreptul de a transfera materialele de marketing catre terte parti fara acordul scris prealabil al MCS.
  6. Materialele promotionale si articolele cu drepturi de autor, pot fi plasate de partenerii de afaceri ai MCS pe site-urile lor, cu conditia ca sa existe un link activ catre pagina originala si sa fie adaugata urmatoarea nota:” Acest articol este disponibil cu acordul Master Climate Solutions”.
  7. Filmele video promotionale detinute de MCS in virtutea drepturilor de autor pot fi utilizate pentru promovarea produselor oferite de MCS furnizand sursa inregistrarii ( link catre pagina MCS sau link catre pagina oficiala YouTube si profilul).
  8. Copierea site-ului MCS intreg sau partial este interzisa.
  9. MCS este indreptatit sa retraga orice si toate drepturile care decurg din aceste Reguli in orice moment partenerilor de afaceri care le incalca. Acei parteneri de afaceri sunt obligati sa elimine toate materialele de marketing folosite de ei pana la acel moment.
  10. Entitatile care si-au incheiat cooperarea cu MCS pierd automat toate drepturile descrise aici in punctele 2-7 ale Regulilor.


Va rugam sa ne contactati daca aveti dubii referitoare la prezentele Reguli sau daca trebuie sa va dam acordul scris de a da materiale de marketing unei terte parti.

Dantherm Sp. z o. o.

e-mail: sekretariat@dantherm.com

phone: +48 61 654 40 00

Datele, descrerile si fotografiile sunt numai pentru informare si in nici un caz nu sunt contractuale.

Firma isi rezerva dreptul de a le modifica sau imbunatati fara notificare prealabila.